0

Kontaktirajte nas.

Želite stopiti v stik z nami?

Mavi d.o.o.
Podjetje

MAVI Maribor d.o.o.

Naslov

Slovenčeva ulica 96

1000 Ljubljana

Slovenija

Telefon

+386 (01) 530 44 42

Fax

/

Dostava

Za naročila nad 199 € je dostava na dom brezplačna. Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naših poslovnih enotah v Mariboru (Novakova ulica 8), v Ljubljani - Vič (Cesta v Mestni log 86). Artikli gredo na pot v najkrajšem možnem času. Če so na zalogi v centralnem skladišču, običajno še isti dan. Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan.

Prevzemna mesta:

 • Maribor
 • Ljubljana
 • Celje
 • Koper
 • Nova Gorica

Plačilo

Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov takoj po dostavi paketa oziroma v fizični obliki takoj po prevzemu paketa.

Na voljo so vam številni načini plačila:

 • z gotovino ob prevzemu,
 • z nakazilom na račun podjetja Mavi d.o.o. (po ponudbi/predračunu),
 • s plačilno oziroma kreditno kartico (Activa, Mastercard, Visa, Visa Electron, American Express, BA Maestro, Diners club - le za imetnike novih kartic),
 • z obročnim plačilom na 3, 6 ali 12 obrokov s kartico American Express
 • z obročnim plačilom na 2 do 12 obrokov s kreditno kartico Visa Electron za stranke Abanke
 • z obročnim plačilom do 12 obrokov z Diners club kartico

Menjava in reklamacije

Blago v naši trgovini je največje možne kakovosti.Vse blago v naši trgovini je nabavljeno direktno pri proizvajlacih ali pa ga uvažamo preko uradnih distributerjev za posamezno znamko. V kolikor ste kupili artikel v spletni trgovini in se je na artiklu kljub temu pojavila napaka, imate možnost izdelek reklamirati. Izdelek bomo vrnili dobavitelju, ki ga bo strokovno pregledal in v primeru da gre za tovarniško napako na izdelku, ki ni posledica mehanske poškodbe ali napačne uporabe tudi takoj odobril reklamacijo. V primeru, da bi dobavitelj ugotovil, da je reklamacija neupravičena, vam bomo izdali odgovor pooblaščenega sodnega izvedenca o vaši reklamciji.

V primeru reklamacije izdelka iz naslova stvarne napake vas prosimo, da izdelek vrnete v originalni embalaži in priložite izpolnjen obrazec za vračilo izdelkov, v katerem opišete napako, ki ste jo zaznali na izdelku. Paketu priložite tudi fotokopijo računa. Vrnjen izdelek bomo predali v reklamacijsko službo, ki bo ocenila upravičenost reklamacije. O rezultatu postopka in nadaljnjih korakih vas bomo obvestili v roku 8 dni po prejemu reklamacije.

Pomoč pri nakupu

Da bi naročili izdelke iz naše trgovine, jih morate najprej dati v nakupovalno košarico in nato nadaljevati pot do poizvedbe. Izdelke lahko iščete po kategorijah ali uporabite različne možnosti iskanja. Ko najdete izdelek, ki ustreza vašim potrebam, kliknite na gumb "Dodaj v košarico". V košarico lahko dodate več izdelkov in jih brez težav tudi odstranite iz nje. To storite tako, da kliknete na gumb X (Odstrani) ob izdelku, ki ga želite odstraniti iz košarice. Ko končate z nakupovanjem, kliknite na gumb "Pošlji poizvedbo", ki se nahaja na zaslonu z vašo nakupovalno košarico. Nato izpolnite potrebne podatke in kliknete na gumb "Pošlji". Po elektronski pošti boste takoj zatem dobili potrditev, da smo naročilo prejeli. Naročanje je mogoče tudi po telefonu ali faksu. V primeru težav se lahko obrnete na nas preko elektronske pošte info@mavi.si ali nas pokličete na telefonsko številko +386 (02) 23 50 300.

Zaposlitev

Želite postati del našega tima?

S klikom tukaj ali na spodnjo povezavo, na naši spletni strani podjetja Mavi d.o.o. izpolnite obrazec ali nam na elektronski poštni naslov info@mavi.si pošljite Vaše osnovne in kontaktne podatke skupaj z življenjepisem. Potrudili se bomo in Vam odgovorili v najkrajšem možnem času.

Povezava

Piškotki

Kaj so piškotki

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za nakupovalne vozičke ali košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Vrste piškotkov:

 • Začasni ali sejni piškotki
 • Trajni ali shranjeni piškotki
 • Lastni piškotki
 • Drugi piškotki

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo:

Naša spletna stran trenutno ne uporablja piškotkov.